Besøk

Mamma og Conrad kom på torsdag, var kjempe hyggelig å se dem igjen. Vi dro ut og spiste i Harrow og kikket litt rundt i byen. I går dro vi og så på skolen min før vi dro til sentrum. Jeg fikk ikke shoppa noe, er jo riktignok blakk likevel så kanskje like greit. Været var greit i går, noen dråper men ellers bra. Jeg kjente jeg ble skikkelig sliten av å tusle rundt i oxford street igjen, lenge siden jeg har vært der nå. Er så mye folk og stress, men litt koselig også på kveldtid å se alle julelysene. Planen idag er å dra en tur til camden town på markedet og etter det får vi se hva vi har lyst til, det ser ut som om det blir litt regn i dag faktisk.. Men men.. Det er det ingenting å få gjort noe med. 

Thea har jo dratt hjem til Sandefjord, misunner hun veldig. Så da blir jeg her en uke alene, men litt deilig for da får jeg gjort skolearbeid og bare fokusert på det. Har et essay jeg skal gjøre ferdig til uken nemlig. 

Så var jeg så heldig og få litt mat hjemmefra, jippi. 

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits