White Collar

Har ikke spesielt mye å fortelle nå om dagen egentlig, det skjer ikke store greiene her. Først tenker man kanskje at wow hun bor i london, sykt mye å finne på. Ja det er mye å finne på, men det er her jeg bor og går på skole.. Så dette blir jo min hverdag, akkurat som hjemme bare med andre omgivelser. Så er man også student riktignok - og pengene rekker ikke alltid til, mye jeg kunne tenkt meg og gjøre som jeg heller får vente litt med. Nå om dagen er jeg litt tung i hodet og frustrert over essayet i kriminologi, frustert over at det er så vanskelig. Noe som er høl i hodet er at vi får ikke igjen det første vi har levert før vi skal levere det andre.. Da ble jeg litt sint, fordi da får vi jo ikke sett hva vi gjør feil?! Men men, sånn er det nå bare. Forhåpentligvis strøyk jeg ikke på første.. 1.året skal liksom være enkelt, men synes likevel vi har mye og gjøre og at det ikke er fullt så enkelt. Jeg er veldig fornøyd med valget, fordi jeg vet at alt er vanskelig på sin måte og dette jeg har er interessant. Men er redd for at jeg ikke skal klare det, at det skal bli for mye. Jeg regner med at det hjelper etter dette året, da har jeg forhåpentligvis blitt bedre i engelsk og bedre i å skrive essay. Så målet er å komme seg igjennom dette 1.året hvertfall. 

Nå skal jeg spise pølser, yum. Siden jeg var så heldig å få det med av mamma av conrad når de kom så har jeg pølser til middag nå om dagen. Hihi!! Også har jeg begynt på en ny serie daa, White Collar! Har jo sett alt av de jeg seriene jeg holder på å se nå for tiden, så måtte starte på noe nytt. White Collar er jo super bra, minner litt om suits og det er bra. Anbefaler den serien veldig for de som ikke har sett den. 

Sifre

20.11.2012 kl.21:08

kuuuuult! aldri hørt om da men ;p

Thea i London

20.11.2012 kl.21:10

hihi, tror du savner meg..

Maria Fasmer

20.11.2012 kl.21:13

Thea i London: Haha, egentlig er det veldig deilig å være her alene faktisk! Men joda, var da greit å ha deg rundt også.

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits