Long Time No See

Heihei igjen... Ops, har ikke vært særlig flink til å blogge nå! Jeg kom hjem fra Norge sist søndag, og dagene etter det har det skjedd litt av hvert så har ikke rukket å blogge. Jeg jobbet en del med essayet i starten av uken før jeg fant ut at det ble en ukes utsettelse på det. Men likevel, deilig å være ferdig. På tirsdag kom Thea og Christina hjem fra skolen, også ringte det på døra.. Og her ringer det sjeldent på døra, hvem er det som skal komme hit liksom? Stortsett reklame osv.. Så jeg tok med meg Christina ned siden jeg blir jo alltid litt små stressa, men fy fader.. Der stod jo Henriette, hun kom på overraskelses besøk til meg. Jeg ble jo så sjokkert og satt ut at jeg bare ble stående å glo, stakkar Henriette..haha. Jeg ble veldig glad da, selfvølgelig. På onsdag kom Hedda til oss, men det var jeg klar over da. Det var super ålreit å se hun igjen, fordi har ikke sett hun på veldig lenge. Onsdag ble brukt i oxford street hvor vi gikk rundt og shoppa - vindushoppa i mitt tilfelle. 

Torsdag dro vi på 'The making of Harry Potter', det skal jeg skrive ett innlegg om senere :-) Senere dro vi på 'Yates' som er en pub her i London, der var det karaoke kveld og greier. Det var sykt morsomt å høre på alle de som sang og dansa, vi var nok litt for pyser til å komme oss opp å synge. Men hadde nok vært veldig morsomt om vi hadde gjort det. Men da har vi hvertfall funnet ut at det er et ålreit sted å dra. Idag har vi vært en tur på skolen for å vise bort den, før vi dro videre til Brent Cross Shopping Centre. Vi ble gående rundt i ett par timer før vi tok bussen hjem.. Men fy fader det var jo rush-tid, så vi satt vel på bussen i to timer tenker jeg! Planen i dag er å dra ut en tur her i Harrow igjen, fordi vi orker rett og slett ikke å dra noe lengre. Henriette har bursdag i morgen så da tenkte vi å feire hun i kveld etter kl 12 :-) 

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits