The Making Of Harry Potter

Igår feiret vi da bursdagsbarnet på yates (igjen). Det var masse folk og veldig morsomt. Alt i alt ble det en vellykka kveld. Dagen i dag har vel egentlig gått til senga bare, deilig å ha en slappe av dag. I morgen tenker vi å dra på biblioteket slik at vi får startet på de neste essayene. Nå er det bare to uker til jeg skal hjem til jul, og har da to essay som skal leveres før den tid - bare å komme igang. 

Men, som sagt tidligere så skulle jeg legge ut litt bilder fra 'The Making Of Harry Potter'. Det var veldig ålreit å få dratt på det, jeg er jo veldig glad i Harry Potter filmene. Så når man faktisk kunne dra å se hvordan dette ble til og på ting som ble brukt filmene så var jo det bare supert. Først når vi kom dit så fikk vi se en film om starten på alt dette, videre så fikk vi gå inn i 'The Great Hall' og fikk se hvordan det var der på ordentlig. Man tok touren selv, så vi fikk gå i vårt eget tempo å se på alt. Man så flere av rommene som ble brukt til forskjellig scener, man fikk også se ting som kostymer, rekvesitter og flere av dyrene. Alt i alt var dette verdt alle pengene, dette kostet 28 pund.. Det er ikke veldig mye for å si det sånn. 

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits