Good Morning

Det ble en relativt tidlig morgen på meg i dag også, ingen hunde bjeffing heldigvis. Jeg stod opp og tittet ut av vinduet, jammen så snør det. Foreløpig har det såvidt lagt seg snø på bakken, men er visst meldt snø i hele dag. Synes vel egentlig ikke det gjør noe med litt snø, det slår regn hvertfall. 

Vi var jo på yates i går, det var veldig koselig. Vi var 8 jenter fra Norge som spiste middag der og tok noen drinker. Det var karaoke torsdag, så underholdningen var på topp. Vi har vel lagt en plan om at vi skal gjøre dette hvertfall en gang i mnd, så gleder meg til neste gang. Thea fant et bilde inne på facebook siden til yates, hvor vi ble med på et bilde forrige gang vi var der.

Nå er det ikke lenge før jeg skal hoppe i treningstøyet og sjekke ut 'fitness first'. Kjenner jeg egentlig ikke har noe lyst til å gå ut av senga, men det må jeg vel bare.. Nå som jeg har meldt meg inn og kjøpt meg nytt treningstøy og greier.. og as we speak så begynner selvfølgelig hundene utenfor å bjeffe, men denne gangen ble jeg ikke vekket av dem, så haha!

Sifre

18.01.2013 kl.11:37

god morgen <3

juliamyklebust

18.01.2013 kl.15:36

Fine bilder:)

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits