Claddagh Ring

I går var vi som sagt hos Christina og Stine på 'pre-drinks'. Det var jo invitert en del, men klokken ble jo 21 da, og ingen kom... Men rundt halv 11 tiden så kom det veldig mange, så lille leiligheten til C og S ble jo helt full, men det var veldig koselig. Det var fler der jeg ikke kjente, så er alltid hyggelig å bli kjent med nye folk. Vi dro vel bort til 'Claddagh Ring' ved halv 12-12 tiden, det er en pub som ligger like ved skolen. Det var stapp fullt der inne, gikk jo nesten ikke ann å bevege seg i starten, man ble bare dyttet rundt i alle kanter. Men det var faktisk veldig gøy der også, sykt mange norske da.. Hørte folk snakket norsk i alle kanter, men det var bare morsomt. Musikken der var bra og generelt er det et ålreit sted å dra ut, fordi det er på en måte ikke en pub på fredager, det blir mer som et utested egentlig. Vi koste oss veldig. I og med at siste buss går halv 1, så ble det til at meg og Thea dro ut på eventyr igjen med nattbuss. I går gikk det relativt kjapt, bussen kom nesten med engang så det var deilig. 

Idag er jeg egentlig litt støl, men tenkte å dra en tur på treningssenteret likevel, slik at jeg ikke bli liggende i sengen i hele dag. :-)


Christina i London!

19.01.2013 kl.23:38

Stjeler bildene dine jeg! hihi

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits