Søndag, igjen

Litt dårlig oppdatering her nå, men har rett og slett ikke orket.. På fredag var meg og henriette på trening, hvor vi kjørte styrke. Nå har jeg skjønt at noe må ha skjedd med ryggen min, fordi den er kjempe vond. Jeg har sikkert løftet noe feil, så hele gårsdagen lå jeg i sengen og jeg ligger her fortsatt. Får håpe det blir bedre snart, er veldig slitsomt å ikke kunne bøye seg ordentlig. Så ikke noe mer trening før ryggen er bra hvertfall. 

På fredag var vi også på puben, det var veldig gøy egentlig.. Bra musikk, og kjentfolk :-) I gårkveld ble det kosekveld, med fajitas igjen og idol, hver gang vi møtes og tone. Er så greit å få sett litt på de norske programmene, jeg elsker hver gang vi møtes.. Er så koselig :) I dag har jeg ligget å sett på serier stortsett, private practice, suits og hart of dixie. Nå er jo private practice ferdig, så siste episode idag.. Er så trist! Men men, sånn er det med en hver serie. En gang så må det jo ta slutt. Planen er å snart legge meg til å sove, er veldig trøtt og håper på at når jeg våkner så skal ryggen min være helt fin. Men tror det bare er ønsketenkning. 

Her ligger to slitne jenter i den flotte sofaen vår, tatt i går 


Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits