Arrgg

...Radiatoren begynte pluselig å lekke og med radioter mener jeg ovenen i stua. Det kom en foss altså, nesten så vi kunne ta på oss baderingene og svømme rundt på vårt eget gulv. Like før jeg ordnet med et stupebrett fra sofaen og ned i bassenget. Men så fikk vi tørket det opp med håndkle da, så kanskje jeg overdriver en liten smule.. Men ikke nok med det, den greia på kjøkkenet som jeg ikke vet hva heter men som styrer vannet.. Den begynte å lage lyder, jeg var sikker på vi skulle sprenge. Men tror vel egentlig ikke det var så farlig, eller er så farlig. Thea ringte til rouge som er byrået vi leier fra, og de sa de skulle fikse slik at Kevin vår kjære vaktmester skulle komme. Men Thea fikk selvfølgelig ikke med seg når han skulle komme, så vi har sittet å ventet veldig lenge. Men han har ikke kommet, så regner ikke med han gjør det i dag heller. Det verste er egentlig at nå fungerer i varmtvannet heller, så vi har ikke noe varmtvann =( Får håpe det blir bedre i morgen.. Dagens 'klaging'. 

Ellers har vi vært i sentrum en tur i dag, fant egentlig ingenting utenom sokker på primark. Jehu, koster 2 pund for 7 par sokker.. Er ikke det fantastisk? Jeg hadde vel også kledd meg for vintervær med min boblejakke og to gensere, kan vel si at det var å dra på med litt mye. Idag var det vel opp mot 14 grader, skifter veldig fort egentlig. Vinteren forsvant like fort som den kom kan man vel si. Det har også vært litt regn i dag, som ikke er veldig unormalt her i England. Ellers har jeg ligget i sengen og sett på hotel cæsar, ja jeg vet.. Hotel cæsar liksom, men er jo underholdene da. Nå skal jeg snart legge meg, så good night :-) 

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits