Leicester Square

Nå har det vært to dager uten blogging, sorry for det. Lørdag lå jeg i sengen hele dagen med vondt i hodet egentlig, var å trene tidlig på morgen og så var det sengen resten av dagen. Sov for det meste og så litt på film, men det fikk jeg forsåvidt bare enda mer vondt i hodet av. Var ikke så mye spennende som skjedde den dagen. Søndag, altså i går.. Da stod vi opp også dro jeg og roomie inn til Piccadilly Circus og møtte henriette, vi spiste litt før vi gikk oss en tur rundt omkring der og i Leicester Square, jeg har vel egentlig aldri vært der, hvertfall ikke i Leicester Square. Vi var innom M&M og kjøpte litt sjokolade, yum :D Også var vi en tur i Chinatown, det føltes jo faktisk ut som om vi var i China en liten stund.. Hehe. Så tusla vi vel egentlig bare rundt, Thea dro til Christina mens meg og Henri ble. Vi spiste etterhvert på Pizza Hut før turen gikk videre til Odeon for å se på 'Les Misèrables' på kino.. Vi fikk ikke sett på den fredag, så da ble det søndag i stedet. Må virkelig si at det var en utrolig bra film, kanskje litt tung, men det synes jeg ikke gjorde noe.. Anbefaler den til alle som ikke har sett den enda :-)

Nå sitter jeg på biblioteket og skal gjøre ferdig et essay som skal leveres i morgen i Kriminologi, har allerede gjort en del så er ikke så mye igjen heldigvis :-) Så blåser det så innmari og det lager så lyd her på biblioteket, men får vel bare prøve å overse det. 

Noen bilder fra gårsdagen
Så kommer det et innlegg senere om hva vi gjorde på fredagen, vi var nemlig i notting hill. Men bildene er på Thea sitt kamera :-)

Ma

04.02.2013 kl.23:53

Sååå kos :D

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits