Cookies

Nå har roomie akkurat lagd cookies, og de ble kjempe gode. yum yum. Lukter sjokolade i hele leiligheten, men det er bare koselig. hihi. 

Var en tur på skolen i dag, hadde bare en lecture før jeg satt på bussen hjem til Harrow. Det ble en tur på treningssenteret igjen, flink jente. Idag ble det 8km på mølla og styrke på bena, så det er bra :) Det ble ikke så mye jobbing med fremføring i går, det må jeg ærlig si. Så i dag må jeg bare få se å få gjort litt. Tiden går så veldig fort nå egentlig, det er ikke mange ukene igjen med skole, altså det er jo så klart litt igjen. Men er 3 fremføringer og noen essay igjen så er jeg nesten ferdig med mitt 1 år i London.. Er kjempe rart, så skal jeg liksom tilbake til Norge i 4 nesten 5 mnd. Nei, jeg får nyte de siste mnd i London denne terminen. Planen til helgen er å dra på puben på fredag (Igjen), hvor vi da selvfølgelig skal til Christina og Stine først. Lørdag tenkte vi oss kanskje ut på movida med promotør.. Så får vi prøvd det også. 

Så ble det smoothie etter trening, yey! Den er super god (Strawberry & Banana smoothie)

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits