Fitness First

Hola! Et litt sent innlegg fra meg i dag, men pytt pytt. Sånn ere noen ganger :-) Idag har det skjedd svært lite, hadde en del vondt i hodet til morgen i dag. Men jeg fikk rompa mi opp fra sengen og tok en tur på butikken og handlet inn litt mat før jeg dro på treningssenteret. Det hjelper igrunn overraskende bra å løpe en økt for hodet. Var egentlig ganske støl etter gårsdagen styrke, men det går greit når musklene blir varmet opp litt. Jeg prøvde å få tatt litt bilder av treningssenteret, men det er ikke så flott og fint der altsåå. Og det lukter så innmari svette der, altså det er jo et treningssenter.. Men det får da være grenser, det lukter så ekstremt liksom.. Men men har jo ikke noe annet valg enn å godta det! 

Altså bildene mine blir bare feil vei når jeg legger dem ut, så blir ikke noe særlig bilder i dag. 


Det ble bakt potet til middag i dag, fått skikkelig smaken på det. Før likte jeg det ikke engang, eller jeg smakte vel ikke så mye på det heller. Det går i bakt potet og kylling fajitas egentlig, ikke så velig mye variasjon. Ikke for roomie sin del heller må jeg innrømme, så det blir mest kylling... Nå sitter jeg i sofaen og prøver å jobbe litt med skolearbeid, mens henri og roomie sitter å ser på serier :) 

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits