Helgen

Hello there! Im alive.. Ja, litt dårlig oppdatering fra meg igjen da, men jeg lever. Fredagen var vi på vors hos Christina og Stine også dro videre ut på puben som jeg nevnte tidligere at vi skulle :-) Det var en morsom kveld egentlig, lørdagen kan vel best beskrives med ordet redusert. Vi var litt slitne egentlig, Henriette var jo på skolen hele lørdagen så hun var i god form. Jeg og Thea var nok litt mer slitne. Lå for det meste å så på tvserier og slappet av. Når henri kom tilbake, så ble det middag og 'Hver gang vi møtes' + idol så det var koselig. 

Idag sov jeg faktisk helt til 12.30, våkner jo alltid rundt 9.30-10.00. Så det var veldig deilig egentlig, å få sovet ut litt! Så ble det frokost på 'food court' på kjøpesenteret. Thea og Henri dro videre for å dra på Westfield i Stratford, som er et stort kjøpesenter. Jeg har litt skolearbeid som skal gjøres og ikke penger til å gå rundt der, så for å unngå fristelsene så ble jeg hjemme i dag. Tror det var lurt :-) Tenkte å komme meg en tur på treningssenteret også, har hatt to treningsfrie dager som har vært deilig siden jeg har vært så støl. Men nå er det vel på tide å komme seg tilbake igjen. 

Idag er det skikkelig drittvær foresten, regner masse + grått og trist ute.. Men jeg fikk brukt mine nye gummistøvler da. Hurra. 
SÅ vil jeg gjerne gratulerer den flotteste og beste mammaen i verden med morsdagen. Hører at lillebror skal bake boller, så er veldig misunnelig kjenner jeg! 

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits