Happy Monday

Sjallabais and happy monday! Det begynte å snø i går kveld, og har vel egentlig snødd i hele natt.. Altså det er jo våt snø, så legger seg vel egentlig ikke. Men både meg og roomie håpet på snowday i dag, slik at skolen skulle være stengt, men neida den var åpen som vanlig den. Blah. 

Hater våt snø, da kan det heller være vedig kaldt og snø altså. Idag ble det bakt potet til middag igjen... he-he. Ikke mye variasjon om dagen! Og dusjen vår, jeg har ikke ord engang.. Det har aldri vært noe bra trykk i dusjen vår, men nå lekker den i tillegg så det er som om noen nyser på deg når du dusjer.. Tuller ikke engang. Så kjenner jeg gleder meg til å dra hjem en tur, har bestilt tur hjem i 'leseuka' vår som er siste uka i februar. Gleder meg til ordentlig trykk i dusjen, gleder meg som en unge. Nå har jeg snart sett ferdig to sesonger av en 'ny' serie jeg begynte på som heter 'Samantha Who', den er sykt morsom.. Men nå har jeg ikke mange episodene igjen da, så det er ikke fullt like morsomt. MEN altså burde vel heller begynne på litt skolearbeid, har et essay som skal leveres den fredagen jeg er hjemme, så likegreit å få gjort den ferdig før jeg drar kjenner jeg :-) 

Svett og fin fra treningssenteret, har blitt skikkelig flink nå

fin bildet :)

Kajsa og Betty

11.02.2013 kl.21:36

Fin blogg! Du er god til å blogge, STÅ PÅ!<3

Kommentere tilbake?

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits