Borte en liten stund

Ja, da har jeg vært borte i ett par dager igjen! hihi, noen ganger er jeg ikke sånn super flink til å oppdatere altså.. Må innrømme det. Har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye annet enn, skole, trene, hjem, skolearbeid og så sove. Så har ikke vært sånn ekstremt mye å blogge om. MEN idag har jeg hatt fremføring, min første fremføring på middlesex. Jeg kan si så mye som at jeg ble en rød tomat, jeg ble så stressa mens jeg holdt fremføringen at gurimalla. Stresset ingenting helt frem til jeg skulle starte, så bare BAM så kom det. Det gikk vel egentlig helt greit, tror jeg stresset så fordi alle i klassen vår er briter. Men i gjengjeld så er de veldig klar over at vi ikke er fra England. Så 1 down and 2 to go :-) 

Idag har jeg vært å trenet igjen da, flink som jeg er. Men i dag sleit jeg skikkelig, hadde ordentlig vondt under føttene.. Har en følelse på at det er skoene dessverre. Har sliti litt med det før også, så har en følelse av at det er det. Men ordentlig joggesko er ikke lommerusk for en fattig student som meg så får bare klare meg med det jeg har. Men i og med at jeg elsker å løpe så er det litt kjipt, men kanskje det gir seg! Krysser fingrene for det. Har spist fajitas med ris for tredje gangen denne uken, blir aldri lei. Men altså variasjonen er fortsatt like dårlig.. He-he. 

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits