Covent Garden

Da ble det en helg uten blogging, nok en gang (jeg vet - ikke bra). Fredagen gikk til å slappe av, roomie var jo i stavanger i helgen..Så jeg fikk leiligheten for meg selv, så det ble idol, senkveld og litt kos på tv. Det var egentlig veldig greit. Lørdag så dro jeg en tur inn til sentrum for å kjøpe joggesko. Hurra, fikk penger av farfar og farmor til å kjøpe nye. Så da fikk jeg tatt test osv på hvordan sko jeg burde ha. 

Det ble disse, yey


Jeg var å trente i går for å teste dem ut, første 10-15 minuttene så gikk det veldig bra. Men så etterhvert begynte det å bli litt rart, men jeg tror det bare er fordi det er nye sko og føttene mine er ikke vandt til dem. Jeg tok en ny tur på treningssenteret i dag, og det var mye bedre allerede. Nå funket det kjempe bra, og de kjennes mye bedre ut enn de jeg har hatt tidligere. Så det er bra :-)

I går var vi også i Covent Garden, meg og henri. Jeg hadde jo ikke vært der, så var vel på tide med en tur. Det var veldig fint vær også egentlig, men litt skiftende temperatur. Vi gikk en tur på markedet der og kjøpte oss litt cupcakes osv. Videre dro vi på bella pizza for å spise middag, før vi tok en spontantur på kino. Det ble 'I give it a year' den var jo hysterisk morsom, veldig overdreven humør men det er sånn vi liker det. hehe.. Så alt i alt en ålreit eventyr-søndag. 

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits