Invitert på middag

Jepp, i går var vi bedt med ut på middag av kjære henri! Hun som spanderte så vi ble gode og mette i magene våre :-) Vi dro på vapiano som er en italiensk restaurant i sentrum, poenget der er at man går å bestiller selv og kan se på at de lager maten før man kan hente maten og så sette seg og spise. Det er vel kun pizza og pasta de serverer, men det gjør ikke meg noe som helst. Jeg bestilte pizza og den var super god. Det var jo en torsdags kveld, så vil vel si at det var relativt mye folk der. Men sånn alt i alt så var det en ålreit restaurant. Til dessert ble det cheesecake, den var egentlig veldig god den også.. Ble kanskje litt mektig men. 

Nå har jeg og roomie akkurat vært på council tax for å få tilbake noe penger vi måtte betale, så det var deilig å få unnagjort det! Så var vi en tur på tesco og handlet litt frokost :-) Planen var å dra på yoga i dag med roomie, men ser ut til at jeg får dra alene på treningssenteret i dag. Er ikke sånn super fan av yoga heller så gjør egentlig ingenting :-) Hihih! 

Haha, i dag gikk vi innom kirken også på vei hjem. jada.. Vi har jo alltid tenkt at kirken her ser så fin ut, og i dag var den åpen for gjester. Så vi tok like så greit turen innom, den var kjempe fin. Og presten der var veldig hyggelig og snakket om å modernisere både hjemmesiden dems og kirken egentlig. Så vi tenkte faktisk at vi skulle dra på en gudstjeneste evt til søndag kanskje. Haha, tror det har klikket litt for oss. Off.. Men altså det blir sikkert hyggelig det :-) 

Malin Amalie

23.02.2013 kl.12:04

Så koselig, søtinger!!

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits