Laurdag

Da var det lørdag, og dagen har så langt gått til en visning på leiligheten før jeg tok turen på treningssenteret. Var fortsatt litt støl etter pt timen jeg hadde sist, men ble en mil på mølla :-) Nå sitter jeg å jobber litt med essayet som skal leveres neste fredag i psykologi, denne gangen omhandler det hjernen.. Det er ganske innviklet, men jeg synes det er veldig interessant. Får håpe jeg blir ferdig før jeg drar hjem, synes det er litt kjedelig å måtte jobbe med det mens jeg er hjemme. Da vil jeg helst ligge på sofaen og slappe av, he-he. 

Gårsdagen gikk til kos og idol + senkveld. Vi hadde besøk av Henri og Christina, så det var koselig. Christina la seg relativt fort i og med at hun skulle opp veldig tidlig for å dra hjem til Norge! Ble en relativt tidlig kveld på meg også egentlig. I dag er planen å dra ut med jentene i sentrum, det blir meg, thea, henri og Maiken så det blir bra :-) Nå har vi vært en del på puben, så blir greit å få dratt ut et annet sted, a change of scenery. 

Stjelte et bilde fra bloggen til roomie fra når vi var på vapiano (Me and henribestis)


Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits