Leseuke

Denne uka er det som nevt tidligere leseuke, jippi! Er ikke så mye å lese på heller, så det passer meg midt i blinken. Jeg reiser hjem til Norge på onsdag, kjenner det blir deilig å komme hjem litt. Jeg har jo det essayet som skal leveres til fredag, kommet ganske langt nå.. Så satser på å bli ferdig før jeg drar hjem :-)

I går ble det trening og skolearbeid for min del, mens thea og henri dro til camden. Dro en liten tur på biblioteket for å finne litt kilder, men ble ikke så veldig lenge. Motivasjonen var kanskje ikke helt på topp. Idag har jeg egentlig gjort det samme, jobbet med skolearbeid også dro jeg en tur på trening igjen. Idag ble det styrke på ben og armer og litt kondisjon, får satse på at jeg ikke blir altfor støl i morgen! Thea og henri dro en tur til Trafalgar Square tror jeg, og nå er de på vei hjem med Ida Marie som kommer en tur på besøk til London. 

Bestis and me på laurdag

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits