Friday

Tjohei! Nå har jeg akkurat ryddet og gjort klar til min kjære bestis kommer på besøk i helgen :-) På onsdag var vi på kino 'safe haven' å herre min hatt så fin film da, den var kjempe bra og litt skummelt. Anbefaler alle å se den. I går var det en tur på skolen hvor vi jobbet litt med den siste fremføringen som vi skal ha til mandag, og så ble det en treningsøkt gitt. I dag har jeg fått sovet lenge og nå sitter jeg med psykologi boken og forbereder meg litt til neste essay som skal leveres. 

Planen i dag er vel egentlig å dra på kino igjen, er jo så ålreit. Er så mange nye filmer som kommer nå om dagen også, idag har vi vel ikke helt bestemt oss hvem film det blir. Men det finner vi nok ut av etterhvert. OG i morgen skal vi i bursdag til Christina hvor vi etterhvert skal ut i sentrum med promotør, satser på en bra kveld med god stemning. 

Prøvde noe nytt når vi var på kino sist, den var egentlig veldig god. Tango ice blast tror jeg det het. Ligner litt på slush. 

Henrik

08.03.2013 kl.16:05

mfasmer: Fin blogg :)

Dina

08.03.2013 kl.16:51

hvis du møter kjendiser i morgen må du sende snapchat!!!

Enevold Falsen

04.05.2013 kl.02:07

Veldig fin blogg ! og fin site.

Dine forfedre finns i min site.

E.

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits