Hola

Hola amigos! Nå sitter jeg med pc på fanget og venter på å dra på skolen for å jobbe med neste essay, så da tenkte jeg det passet seg fint med et blogg innlegg. Helgen var ålreit med bursdagsparty hos Christina og greier. Hun hadde lagd utrolig gode cupcakes altså, det må jeg bare nevne. Sykt lyst på dem nå as we speak. Søndagen gikk til å slappe av og dominos pizza som surra med bestillingen min så pizzaen kom 2 timer for sent, så det var jo bare good times. Men men, sånn er'e noen ganger gitt. 

Gårsdagen gikk til jobbing med fremføring, før vi skulle ha fremføring.. Hehe, jeg hadde sendt mail til læreren tidligere for å spørre om vi kunne være først og det kunne vi. Jeg synes det er like greit å bare ha den først, tilfelle vi hadde gjort feil så kunne vi drite oss ut først liksom... Fremføringen gikk egentlig veldig bra, læreren skrøyt egentlig bare av oss. De neste som hadde fremføring fikk bare pepper og kritikk, så det var utrolig deilig å ha vært først da altså.. Følte meg fri etterpå, det var 3 og siste fremføring - hurra. Nå er det vel bare sånn 5 essay igjen, men det skal nok gå fint. Det er nesten ikke noe undervisning igjen heller, er de to ukene nå så er jeg stortsett ferdig med undervisning. Det er så sykt rart å tenke på egentlig, at nå er snart 1 året mitt over.. Men glad det er har gått så bra, fordi jeg var jo ganske usikker før jeg dro hit. Men har en følelse av at det blir en hel del vanskeligere neste år, men det burde det vel egentlig bli.. Skal nok klare det også :-) 

Nå har jo foresten Paradise Hotell begynt å greier, så meg og roomie satt klare i går for å se på dette. Det er jo så ekstremt underholdene at dette blir noe å se frem til hver dag, haha. 

Fra bursdagen på lørdag


Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits