Tilbake i London

Jeg kom tilbake til London på onsdag, men siden det har vi hatt besøk og det har stortsett gått i ett her. Kjære søte Thea har vært på besøk, og vi har kost oss masse. På torsdag dro vi inn til sentrum og kikket litt, før vi tok turen hjem og videre til yates senere på kvelden. Fredagen gikk til shopping på westfield shopping senter + at vi var innom yogland igjen og spiste frozen yoghurt. Nå hadde til og med fått inn nye smaker, yum :-) Senere på fredagen dro vi ut på byen, denne gangen dro vi på 'Cirque Du Soir' som var et relativt ålreit utested, vi brukte bare en evighet på å finne frem. Lørdagen gikk til litt sightseeing i regnværet før vi dro slitne hjem og tok en tidlig kveld. Nå er leiligheten ganske tom igjen, vi var jo 4 stk her fra onsdag kveld til idag. Men har vært veldig ålreit med besøk :-) Henribestis har også sovet her disse dagene. 

Planen fremover nå er vel egentlig bare å få gjort ferdig det jeg skal før vi reiser hjem for sommeren. Tenk at det snart har gått et skoleår allerede, det har gått så utrolig fort. Men det er litt deilig også :-) Nå er det ca 2 og en halv uke så er jeg hjemme for sommeren :) 

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits