Hjemme i Norge

Så var det tilbake i Norge, denne gangen for 4,5 måneder. Kan ikke tro at vi faktisk har flyttet ut av leiligheten og pakket alle tingene og dratt hjem, tiden har gått så alt for fort. Synes ikke det er lenge siden vi drev å kikket rundt etter leilighet å gledet oss til å flytte til storbyen. Nå har det gått et år og vi er tilbake for sommerferie. Jeg er veldig glad for at vi ikke har forlatt London for godt, vi skal heldigvis tilbake i fler år. På det året jeg har bodd i London så har jeg blitt utrolig glad i byen, føler meg hjemme der. Så det var litt vemodig og forlate det på torsdag og tenke at det er så lenge til vi skal tilbake. Samtidig var det deilig å få kommet hjem med alle tingene, fordi vi visste at vi skulle dra. Kommer sikkert til å bli gal de mnd jeg er hjemme nå, men da får jeg savnet London litt - tror nok det bare er bra. 

Studiene og alt har gått veldig bra, og jeg er veldig glad for at jeg valgte det jeg har valgt. Kriminologi og psykologi er så innmari interessant, og merker overgangen fra videregående til dette. Før var alt kjedelig og man måtte gjøre mye man absolutt ikke interesserte seg i, alt er veldig mye enkelere når interessen er til stede. Jeg hoppet jo veldig fort på dette studiet og bestemte meg på kort tid, planen var jo forsåvidt å ta et friår.. Men sånn ble det ikke - og det er jeg så veldig glad for. Vi har kost oss veldig det året vi har vært i London nå, vi har fått mange nye venner og opplevd masse. Hele London har vi forsåvidt ikke opplevd enda, men det skulle vel egentlig bare mangle. Vi har flere år på å gjøre det :-) 

Thank you London, for everything  - see you soon <3

Skriv en ny kommentarMaria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits