Et sent innlegg fra meg.. Har ikke så fryktelig mye på hjertet annet enn at jeg fortsatt er sint. Det har enda ikke kommet noen for å fikse radiatoren og varmtvannet.. Hva er dette for noe tull. De sa de skulle komme, men har de kommet? neida. Best for dem at de kommer i morgen altså. Er begynt å bli ganske kaldt her nå, så meg og roomie ligger under vær vår dyne. Vi var en tur i sentrum i dag også, hvor jeg kjøpte meg noen nye gummistøvler/boots fra hunter. Jeg har et par fra før av, men de er så store og klumpete at jeg bruker dem jo aldri.. De står faktisk hjemme i norge. Er vel egentlig min kjære mor som har tatt over de, men siden det regner i London og er vått i ny og ne så tenkte jeg at jeg måtte ha noen.. Gikk vel kanskje litt over budsjettet, men pytt pytt! De blir nok mye brukt :-) 


Ingen kommentarer

...Radiatoren begynte pluselig å lekke og med radioter mener jeg ovenen i stua. Det kom en foss altså, nesten så vi kunne ta på oss baderingene og svømme rundt på vårt eget gulv. Like før jeg ordnet med et stupebrett fra sofaen og ned i bassenget. Men så fikk vi tørket det opp med håndkle da, så kanskje jeg overdriver en liten smule.. Men ikke nok med det, den greia på kjøkkenet som jeg ikke vet hva heter men som styrer vannet.. Den begynte å lage lyder, jeg var sikker på vi skulle sprenge. Men tror vel egentlig ikke det var så farlig, eller er så farlig. Thea ringte til rouge som er byrået vi leier fra, og de sa de skulle fikse slik at Kevin vår kjære vaktmester skulle komme. Men Thea fikk selvfølgelig ikke med seg når han skulle komme, så vi har sittet å ventet veldig lenge. Men han har ikke kommet, så regner ikke med han gjør det i dag heller. Det verste er egentlig at nå fungerer i varmtvannet heller, så vi har ikke noe varmtvann =( Får håpe det blir bedre i morgen.. Dagens 'klaging'. 

Ellers har vi vært i sentrum en tur i dag, fant egentlig ingenting utenom sokker på primark. Jehu, koster 2 pund for 7 par sokker.. Er ikke det fantastisk? Jeg hadde vel også kledd meg for vintervær med min boblejakke og to gensere, kan vel si at det var å dra på med litt mye. Idag var det vel opp mot 14 grader, skifter veldig fort egentlig. Vinteren forsvant like fort som den kom kan man vel si. Det har også vært litt regn i dag, som ikke er veldig unormalt her i England. Ellers har jeg ligget i sengen og sett på hotel cæsar, ja jeg vet.. Hotel cæsar liksom, men er jo underholdene da. Nå skal jeg snart legge meg, så good night :-) 


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Litt dårlig oppdatering her nå, men har rett og slett ikke orket.. På fredag var meg og henriette på trening, hvor vi kjørte styrke. Nå har jeg skjønt at noe må ha skjedd med ryggen min, fordi den er kjempe vond. Jeg har sikkert løftet noe feil, så hele gårsdagen lå jeg i sengen og jeg ligger her fortsatt. Får håpe det blir bedre snart, er veldig slitsomt å ikke kunne bøye seg ordentlig. Så ikke noe mer trening før ryggen er bra hvertfall. 

På fredag var vi også på puben, det var veldig gøy egentlig.. Bra musikk, og kjentfolk :-) I gårkveld ble det kosekveld, med fajitas igjen og idol, hver gang vi møtes og tone. Er så greit å få sett litt på de norske programmene, jeg elsker hver gang vi møtes.. Er så koselig :) I dag har jeg ligget å sett på serier stortsett, private practice, suits og hart of dixie. Nå er jo private practice ferdig, så siste episode idag.. Er så trist! Men men, sånn er det med en hver serie. En gang så må det jo ta slutt. Planen er å snart legge meg til å sove, er veldig trøtt og håper på at når jeg våkner så skal ryggen min være helt fin. Men tror det bare er ønsketenkning. 

Her ligger to slitne jenter i den flotte sofaen vår, tatt i går Ingen kommentarer

Ja, da var det yates igjen igår! Det var veldig koselig, igjen så var stamgjestene der som alltid synger karaoke.. De fleste er ikke særlig flinke heller, men underholdning er det jo selvfølgelig :-) Det ble ikke så veldig sent, vi skal jo på puben i kveld. Nå har jeg akkurat tatt på meg treningstøyet og venter på henri. Kroppen kjennes litt bedre ut idag, er fortsatt støl.. Men det kommer seg, heldigvis. I dag blir det styrke på overkroppen, så da blir jo hele kroppen vond.. Men men sånn er det når ikke koppen en er så godt trent fra før av! Idag sov jeg egentlig ganske lenge, men de forbanna hundene vekket meg igjen.. Jeg er så dritt lei av at de står å bjeffer så tidlig på morgen, og når jeg sier tidlig så mener jeg faktisk fra kl 7 og utover altså.. Er ikke så ålreit. Men hva skal jeg gjøre daa.. Vet ikke hvem hus de hundene er i engang. Så får vel bare leve med det, snart våkner jeg vel ikke av det lengre. Blir imun, haha. 


2 kommentarer

Tjoho, titter bare innom en tur. Nå er det jo helg igjen, deilig! Sitter foran pc og slapper av litt nå før vi skal på yates kl 7 med jentene, blir gøy. Nå er det ikke så mye snø igjen her, foreløpig så er det fortsatt kaldt da.. Men vet det er kaldere hjemme i Norge, så skal vel ikke klage sånn alt for mye.

Jeg må egentlig snart starte på essayet som skal levers til tirsdag, men tenker søndagen og mandagen får gå til det. Litt busy ellers.. Jeg er fortsatt veldig støl i kroppen, men tenker å dra å trene i morgen! Satser på at den har blitt litt bedre i morgen.. Da skal Henri bli med også :-) Men nå skal jeg se litt på private practice, så snakkes.


4 kommentarer

Jeg har aldri og da mener jeg aldri vært så støl og hatt det så j**** som jeg har det nå... I går var jeg jo på trening, og inkludert i prisen så følger det med 40 minutter med personlig trener. Vi kjørte styrke på bena, og det er det verste jeg har vært med på. Skikkelig hardt var det, jeg er jo ikke fryktelig sterk fra før av heller.. I går var jeg passe støl, men i dag.. fy fader.. Det blir ikke bedre for å si det sånn, så regner med at i morgen kommer til å bli helt forferdelig! Hadde planer om å dra å trene i dag, men det var ikke snakk om. Jeg får vente til kroppen er klar igjen for mer trening. Haha, nå klager jeg fært.. Men det er ikke noe så deilig kan man si. 

I dag hadde jeg glemt at det var idol, så ble veldig happy når roomie kom å spurte om vi ikke skulle se på det mens vi spiste middag. Elsker at det har begynt, selv om nivået ikke er så høyt etter min mening. Likevel morsomt å se på alle som ikke er så flinke også da.. I dag ble det bakt potet til middag, veldig grei onsdagsmiddag. I morgen skal vi på yates igjen, karaoke kveld.. Det er jo så koselig! OG på fredag gjentar vi forrige fredags festligheter med å dra på puben igjen.. Greit å få vært litt sosial :-) SEEYAH

Bilde fra sist torsdag hvor vi var på yates; Meg og Christina


Én kommentar

I går fikk jeg ikke blogget noe, jeg var ute av døra klokken halv 9 på morgen og hjemme klokken 12 på kvelden. Mandagen er en lang skoledag, selv om ikke det er så mange timer.. Men etter skolen dro jeg inn til sentrum og møtte Thea og Henriette, så gikk vi til hotellet til pappaen til Henri og møtte han og Anne Lene :-) Vi dro på Benihana og spiste middag, jeg har aldri spist middag på sånt sted før. Det var veldig underholdene, siden der lager de jo maten rett foran oss. Maten var innmari god, men fy fader så mett jeg ble.. Jeg er jo nesten fortsatt mett! Men var skikkelig god mat altså. Vi satt der i mange timer og koste oss, så var en veldig ålreit kveld. 

Jeg våknet opp i dag med skikkelig vondt i hodet, så det var skikkelig ukult. Tatt smertestillende og sånt, men har ikke akkurat funket så bra.. Så nå tenkte jeg bare å slenge på meg treningstøyet å komme meg til treningssenteret.. Håper det hjelper med litt trim! Er så kjedelig å ha vondt i hodet.. Etterpå skal jeg møte bestis, er så deilig at hun er i London :D 


Én kommentar

Da ble det pasta & kylling salat til middag og film med roomie. Vi så på 'pitch perfect', har sett den tre ganger eller noe sånt.. Den er ekstremt morsom :-) Jeg har fått gjort litt skolearbeid, men har en del timer i mellom timene i morgen som kan brukes til dette. Det er forsåvidt greit at jeg har så mange timers mellomrom, selv om det kan være litt kjedelig også.. Men ellers hadde jeg nok ikke brukt like lang tid på biblioteket gitt. Kroppen kjennes egentlig litt bedre ut nå, så får håpe jeg ikke er alt for støl i morgen, tvi tvi. 

Ellers er det ikke mye som har skjedd denne søndagen, har planer om å legge meg litt tidlig i kveld slik at jeg er opplagt til i morgen. Blir vel kanskje en film til før leggetid! 

Her er et bilde av den fine søndagsmiddagen min, kanskje litt mer kylling og pasta enn salat.. Men det er en start.


Ingen kommentarer

Nå ligger jeg i sengen helt død etter trening, idag har jeg faktisk bare tatt powerwalk på mølla. Kroppen er så innmari støl at jeg tenkte det var best. Nå blir det nok et par hvile dager før jeg kan starte igjen slik at jeg ikke overbelaster kroppen min helt. Foreløpig så snør det mer, håper på at det skal snø i hele dag slik at skolen er stengt i morgen.. Men tror nok ikke det skjer gitt. Nå tenkte jeg å se en film, og så etterhvert starte på litt skole arbeid. 

Tenkte jeg kunne slenge inn et par bilder til fra fredagen
Ingen kommentarer

Da ble det en treningssøkt på meg i dag gitt, er så deilig å se på serier mens man løper. Hvertfall prison break, det er jo så himla spennende at jeg glemmer jo nesten at jeg løper. Jeg var jo ganske støl, men hjalp veldig når kroppen ble varm igjen, så får vi se i morgen hvordan det føles da.. hehe. Vi tok mathandlinga som planlagt etter butikken, så da fikk jeg handlet inn til hele neste uke. Det var litt deilig å fylle opp kjøleskapet igjen altså. Nå har jeg til og med vært flink og kjøpt salat, grønnsaker og litt fisk.. Så blir ikke så verst det. Idag skal meg og roomie spise fajitas og kose oss med idol. Deilig å slappe av litt noen ganger også :-) I morgen blir det nok en 'skoledag', må få begynt på litt saker og ting. Det er meldt snø i morgen da, så krysser fingrene for at skolen er stengt på mandag også.. hihi. Det hadde vært litt deilig egentlig. Foreløpig er det bare sørpe ute nesten, hvertfall her i harrow. Det er så mildt at det legger seg ikke ordentlig.. Men men sånn er det bare.. 


Ingen kommentarer

I går var vi som sagt hos Christina og Stine på 'pre-drinks'. Det var jo invitert en del, men klokken ble jo 21 da, og ingen kom... Men rundt halv 11 tiden så kom det veldig mange, så lille leiligheten til C og S ble jo helt full, men det var veldig koselig. Det var fler der jeg ikke kjente, så er alltid hyggelig å bli kjent med nye folk. Vi dro vel bort til 'Claddagh Ring' ved halv 12-12 tiden, det er en pub som ligger like ved skolen. Det var stapp fullt der inne, gikk jo nesten ikke ann å bevege seg i starten, man ble bare dyttet rundt i alle kanter. Men det var faktisk veldig gøy der også, sykt mange norske da.. Hørte folk snakket norsk i alle kanter, men det var bare morsomt. Musikken der var bra og generelt er det et ålreit sted å dra ut, fordi det er på en måte ikke en pub på fredager, det blir mer som et utested egentlig. Vi koste oss veldig. I og med at siste buss går halv 1, så ble det til at meg og Thea dro ut på eventyr igjen med nattbuss. I går gikk det relativt kjapt, bussen kom nesten med engang så det var deilig. 

Idag er jeg egentlig litt støl, men tenkte å dra en tur på treningssenteret likevel, slik at jeg ikke bli liggende i sengen i hele dag. :-)Én kommentar

Nå er jeg tilbake fra en treningsøkt, og kan vel trekke tilbake det jeg sa om at snø er bedre enn regn.. Hvertfall i dette tilfellet, snøen er bare våt og ekkel. Ikke noe hyggelig egentlig. En sykt morsom ting er at universitetet er stengt i dag, pga tja 3 cm med snø. Det er jo egentlig bare latterlig, men folk klikker jo helt her når det kommer litt snø. Jeg har fri fra før av i dag, så for meg utgjør det ikke noe forskjell.. Men en venninne hadde eksamen i dag, så regner med hun er overlykkelig. 

Treningssenteret jeg har startet å trene på er veldig ålreit, garderobene og alt sammen funker bra. Alt i alt trivdes jeg der, så nå får vi bare se om jeg klarer å være flink :-) I skrivende stund ligger jeg i senga å slapper av, det tar på å trene når man ikke har gjort det på en stund.. he he.. Senere i kveld skal vi på 'pre-drinks' hos Christina og Stine før vi drar videre på puben likeved skolen. Det kommer faktisk ganske mange til C og S i dag så regner med det blir veldig koselig, er litt gøy når man er mange. Jeg kom jo tilbake hit på onsdag og har vel egentlig ikke fått handlet noe enda, så kjøleskapet består av en leverpostei boks.. Men i går spiste vi middag på yates og idag skal vi spise middag hos C og S. Tenker jeg tar handlingen for uka i morgen. Var på poundland i stad og fikk handlet inn litt shampoo og balsam, tannkrem osv, alt koster jo bare 1 pund.. Så det er jo super genialt. MEN nå er jeg klar for en episode med Suits, nå har jeg ventet lenge på at det skal starte igjen.. Jippi :D 


Én kommentar

Det ble en relativt tidlig morgen på meg i dag også, ingen hunde bjeffing heldigvis. Jeg stod opp og tittet ut av vinduet, jammen så snør det. Foreløpig har det såvidt lagt seg snø på bakken, men er visst meldt snø i hele dag. Synes vel egentlig ikke det gjør noe med litt snø, det slår regn hvertfall. 

Vi var jo på yates i går, det var veldig koselig. Vi var 8 jenter fra Norge som spiste middag der og tok noen drinker. Det var karaoke torsdag, så underholdningen var på topp. Vi har vel lagt en plan om at vi skal gjøre dette hvertfall en gang i mnd, så gleder meg til neste gang. Thea fant et bilde inne på facebook siden til yates, hvor vi ble med på et bilde forrige gang vi var der.

Nå er det ikke lenge før jeg skal hoppe i treningstøyet og sjekke ut 'fitness first'. Kjenner jeg egentlig ikke har noe lyst til å gå ut av senga, men det må jeg vel bare.. Nå som jeg har meldt meg inn og kjøpt meg nytt treningstøy og greier.. og as we speak så begynner selvfølgelig hundene utenfor å bjeffe, men denne gangen ble jeg ikke vekket av dem, så haha!


2 kommentarer

Idag var det fint vær og greier, så sorry for mysinga på bildet. Fikk sola rett i ansiktet. 

Det ble litt shopping i sentrum i dag også, en del treningstøy. Det var gøy å få litt nytt, det jeg mangler nå er vel egentlig bare ordentlig løpesko, men det blir litt for dyrt for min lommebok gitt. Fikk hvertfall kjøpt meg en ordentlig treningstights fra niketown :-)

Så må jeg bare vise dere en super fresh genser jeg kjøpte fra topshop, egentlig litt for knall i fargen for min smak.. Men er greit å ha noe som er litt farger også.


Én kommentar

Det var noe jeg hadde glemt, og det var de forbanna hundene som driver å bjeffer så innmari tidlig på morgen. Det er jo ikke snakk om å få sove noe lenge mens de driver å har bjeffe konkurranse like utenfor vnduet mitt. Fy altså.. Tror jeg må kjøpe meg noe ørepropper eller noe. Idag er hvertfall planen å ta en tur inn til sentrum og kikke litt, jeg trenger noe nytt treningstøy nå som jeg skal være så flink å trene. Nå er det også en stund siden jeg har vært i sentrum så det blir ålreit. Kvelden i dag går til en tur på yates med jentene, det er karaoke i kveld igjen så det gleder jeg meg til :-) 

En herlig tanke er at nå kommer min kjære bestis til London på fredag og skal være her i hele 3 mnd, åå det blir så deilig å ha hun like ved. hurraa! Men nå skal jeg hoppe i dusjen så vi 'snakkes' senere igjen :)


Ingen kommentarer

DA er jeg tilbake i London, og bloggingen er også tilbake. Det har ikke blitt noe blogging når jeg har vært hjemme i Norge, men det er rett og slett fordi det har ikke skjedd noe spennende. Jeg hadde egentlig flybillett til søndag, men synes det var så veldig kjedelig å henge hjemme at jeg gjorde om billetten til i dag. Det var en grei tur, litt styr å drive rundt med to kofferter.. Men sånn er det bare. Når jeg kom til leiligheten så lå roomie på rommet, det er nemlig så kaldt i resten av leiligheten.. Selv om vi har på varme, litt usikkert hvorfor. Det ble rett og slett mcdonalds til middag i dag, veldig enkelt og greit. Nå er forsåvidt planen å bli sunnere, men det var lov med sånn mat i kveld. Etter det gikk nemlig turen til 'fitness first' som er navnet på treningssenteret her i byen. Nå har jeg meldt meg inn der, og skal bli flink til å trene. jippi. Det så egentlig veldig greit ut og de har det meste. På fredager kan jeg til og med ta med en venn, så da ropte roomie hurra.. hehe, hun er vel kanskje ikke den som er mest entusiastisk til trening, men vi fant ut at det er yoga på fredager så da skal vi bli yoga babes. 

Mitt fine medlemskort


Én kommentar


Maria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits