Denne uka er det som nevt tidligere leseuke, jippi! Er ikke så mye å lese på heller, så det passer meg midt i blinken. Jeg reiser hjem til Norge på onsdag, kjenner det blir deilig å komme hjem litt. Jeg har jo det essayet som skal leveres til fredag, kommet ganske langt nå.. Så satser på å bli ferdig før jeg drar hjem :-)

I går ble det trening og skolearbeid for min del, mens thea og henri dro til camden. Dro en liten tur på biblioteket for å finne litt kilder, men ble ikke så veldig lenge. Motivasjonen var kanskje ikke helt på topp. Idag har jeg egentlig gjort det samme, jobbet med skolearbeid også dro jeg en tur på trening igjen. Idag ble det styrke på ben og armer og litt kondisjon, får satse på at jeg ikke blir altfor støl i morgen! Thea og henri dro en tur til Trafalgar Square tror jeg, og nå er de på vei hjem med Ida Marie som kommer en tur på besøk til London. 

Bestis and me på laurdag


Ingen kommentarer

Da var det lørdag, og dagen har så langt gått til en visning på leiligheten før jeg tok turen på treningssenteret. Var fortsatt litt støl etter pt timen jeg hadde sist, men ble en mil på mølla :-) Nå sitter jeg å jobber litt med essayet som skal leveres neste fredag i psykologi, denne gangen omhandler det hjernen.. Det er ganske innviklet, men jeg synes det er veldig interessant. Får håpe jeg blir ferdig før jeg drar hjem, synes det er litt kjedelig å måtte jobbe med det mens jeg er hjemme. Da vil jeg helst ligge på sofaen og slappe av, he-he. 

Gårsdagen gikk til kos og idol + senkveld. Vi hadde besøk av Henri og Christina, så det var koselig. Christina la seg relativt fort i og med at hun skulle opp veldig tidlig for å dra hjem til Norge! Ble en relativt tidlig kveld på meg også egentlig. I dag er planen å dra ut med jentene i sentrum, det blir meg, thea, henri og Maiken så det blir bra :-) Nå har vi vært en del på puben, så blir greit å få dratt ut et annet sted, a change of scenery. 

Stjelte et bilde fra bloggen til roomie fra når vi var på vapiano (Me and henribestis)Ingen kommentarer

Jepp, i går var vi bedt med ut på middag av kjære henri! Hun som spanderte så vi ble gode og mette i magene våre :-) Vi dro på vapiano som er en italiensk restaurant i sentrum, poenget der er at man går å bestiller selv og kan se på at de lager maten før man kan hente maten og så sette seg og spise. Det er vel kun pizza og pasta de serverer, men det gjør ikke meg noe som helst. Jeg bestilte pizza og den var super god. Det var jo en torsdags kveld, så vil vel si at det var relativt mye folk der. Men sånn alt i alt så var det en ålreit restaurant. Til dessert ble det cheesecake, den var egentlig veldig god den også.. Ble kanskje litt mektig men. 

Nå har jeg og roomie akkurat vært på council tax for å få tilbake noe penger vi måtte betale, så det var deilig å få unnagjort det! Så var vi en tur på tesco og handlet litt frokost :-) Planen var å dra på yoga i dag med roomie, men ser ut til at jeg får dra alene på treningssenteret i dag. Er ikke sånn super fan av yoga heller så gjør egentlig ingenting :-) Hihih! 

Haha, i dag gikk vi innom kirken også på vei hjem. jada.. Vi har jo alltid tenkt at kirken her ser så fin ut, og i dag var den åpen for gjester. Så vi tok like så greit turen innom, den var kjempe fin. Og presten der var veldig hyggelig og snakket om å modernisere både hjemmesiden dems og kirken egentlig. Så vi tenkte faktisk at vi skulle dra på en gudstjeneste evt til søndag kanskje. Haha, tror det har klikket litt for oss. Off.. Men altså det blir sikkert hyggelig det :-) 


Én kommentar

Stikker bare innom en tur på det jeg trodde skulle bli en solskinndag men som ser ut som en regnværs dag i stedet. Nå skal jeg se en episode av cougar town før jeg drar avsted på treningssenteret igjen, idag har jeg time med personlig trener slik at jeg skal få prøvd ut litt andre ting en løping for eksempel :-) Hun sa det kom til å bli en veldig hard økt, så kan ikke si jeg gleder meg så veldig. Men blir sikkert veldig deilig etterpå. 

Planen i dag er å dra en tur på biblioteket på skolen å starte litt på en fremføring og et essay som skal leveres snart. Må begynne å skrive litt notater å slikt, å det er best å gjøre der man har tilgang på bøker. Ellers har jeg så innmari lyst på popcorn....Hadde det ikke vært for at kino er så himla dyrt så hadde jeg nok dratt dit i dag. Er så hyggelig med kino, hihi!


Ingen kommentarer

I går var vi litt turister i London igjen, var super fint vær så var koselig å gå litt rundt å titte på london eye, big ben og london bridge. Var en del turister der, men det er vel egentlig ikke så rart. Etter vi hadde tuslet rundt litt så satt vi oss ned på en søt cupcake butikk og koste oss. 

 

Ingen kommentarer

Da ble det en helg uten blogging, nok en gang (jeg vet - ikke bra). Fredagen gikk til å slappe av, roomie var jo i stavanger i helgen..Så jeg fikk leiligheten for meg selv, så det ble idol, senkveld og litt kos på tv. Det var egentlig veldig greit. Lørdag så dro jeg en tur inn til sentrum for å kjøpe joggesko. Hurra, fikk penger av farfar og farmor til å kjøpe nye. Så da fikk jeg tatt test osv på hvordan sko jeg burde ha. 

Det ble disse, yey


Jeg var å trente i går for å teste dem ut, første 10-15 minuttene så gikk det veldig bra. Men så etterhvert begynte det å bli litt rart, men jeg tror det bare er fordi det er nye sko og føttene mine er ikke vandt til dem. Jeg tok en ny tur på treningssenteret i dag, og det var mye bedre allerede. Nå funket det kjempe bra, og de kjennes mye bedre ut enn de jeg har hatt tidligere. Så det er bra :-)

I går var vi også i Covent Garden, meg og henri. Jeg hadde jo ikke vært der, så var vel på tide med en tur. Det var veldig fint vær også egentlig, men litt skiftende temperatur. Vi gikk en tur på markedet der og kjøpte oss litt cupcakes osv. Videre dro vi på bella pizza for å spise middag, før vi tok en spontantur på kino. Det ble 'I give it a year' den var jo hysterisk morsom, veldig overdreven humør men det er sånn vi liker det. hehe.. Så alt i alt en ålreit eventyr-søndag. 


Ingen kommentarer

Ja, da har jeg vært borte i ett par dager igjen! hihi, noen ganger er jeg ikke sånn super flink til å oppdatere altså.. Må innrømme det. Har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye annet enn, skole, trene, hjem, skolearbeid og så sove. Så har ikke vært sånn ekstremt mye å blogge om. MEN idag har jeg hatt fremføring, min første fremføring på middlesex. Jeg kan si så mye som at jeg ble en rød tomat, jeg ble så stressa mens jeg holdt fremføringen at gurimalla. Stresset ingenting helt frem til jeg skulle starte, så bare BAM så kom det. Det gikk vel egentlig helt greit, tror jeg stresset så fordi alle i klassen vår er briter. Men i gjengjeld så er de veldig klar over at vi ikke er fra England. Så 1 down and 2 to go :-) 

Idag har jeg vært å trenet igjen da, flink som jeg er. Men i dag sleit jeg skikkelig, hadde ordentlig vondt under føttene.. Har en følelse på at det er skoene dessverre. Har sliti litt med det før også, så har en følelse av at det er det. Men ordentlig joggesko er ikke lommerusk for en fattig student som meg så får bare klare meg med det jeg har. Men i og med at jeg elsker å løpe så er det litt kjipt, men kanskje det gir seg! Krysser fingrene for det. Har spist fajitas med ris for tredje gangen denne uken, blir aldri lei. Men altså variasjonen er fortsatt like dårlig.. He-he. 


Ingen kommentarer

Sjallabais and happy monday! Det begynte å snø i går kveld, og har vel egentlig snødd i hele natt.. Altså det er jo våt snø, så legger seg vel egentlig ikke. Men både meg og roomie håpet på snowday i dag, slik at skolen skulle være stengt, men neida den var åpen som vanlig den. Blah. 

Hater våt snø, da kan det heller være vedig kaldt og snø altså. Idag ble det bakt potet til middag igjen... he-he. Ikke mye variasjon om dagen! Og dusjen vår, jeg har ikke ord engang.. Det har aldri vært noe bra trykk i dusjen vår, men nå lekker den i tillegg så det er som om noen nyser på deg når du dusjer.. Tuller ikke engang. Så kjenner jeg gleder meg til å dra hjem en tur, har bestilt tur hjem i 'leseuka' vår som er siste uka i februar. Gleder meg til ordentlig trykk i dusjen, gleder meg som en unge. Nå har jeg snart sett ferdig to sesonger av en 'ny' serie jeg begynte på som heter 'Samantha Who', den er sykt morsom.. Men nå har jeg ikke mange episodene igjen da, så det er ikke fullt like morsomt. MEN altså burde vel heller begynne på litt skolearbeid, har et essay som skal leveres den fredagen jeg er hjemme, så likegreit å få gjort den ferdig før jeg drar kjenner jeg :-) 

Svett og fin fra treningssenteret, har blitt skikkelig flink nå


2 kommentarer

Hello there! Im alive.. Ja, litt dårlig oppdatering fra meg igjen da, men jeg lever. Fredagen var vi på vors hos Christina og Stine også dro videre ut på puben som jeg nevnte tidligere at vi skulle :-) Det var en morsom kveld egentlig, lørdagen kan vel best beskrives med ordet redusert. Vi var litt slitne egentlig, Henriette var jo på skolen hele lørdagen så hun var i god form. Jeg og Thea var nok litt mer slitne. Lå for det meste å så på tvserier og slappet av. Når henri kom tilbake, så ble det middag og 'Hver gang vi møtes' + idol så det var koselig. 

Idag sov jeg faktisk helt til 12.30, våkner jo alltid rundt 9.30-10.00. Så det var veldig deilig egentlig, å få sovet ut litt! Så ble det frokost på 'food court' på kjøpesenteret. Thea og Henri dro videre for å dra på Westfield i Stratford, som er et stort kjøpesenter. Jeg har litt skolearbeid som skal gjøres og ikke penger til å gå rundt der, så for å unngå fristelsene så ble jeg hjemme i dag. Tror det var lurt :-) Tenkte å komme meg en tur på treningssenteret også, har hatt to treningsfrie dager som har vært deilig siden jeg har vært så støl. Men nå er det vel på tide å komme seg tilbake igjen. 

Idag er det skikkelig drittvær foresten, regner masse + grått og trist ute.. Men jeg fikk brukt mine nye gummistøvler da. Hurra. 
SÅ vil jeg gjerne gratulerer den flotteste og beste mammaen i verden med morsdagen. Hører at lillebror skal bake boller, så er veldig misunnelig kjenner jeg! 


Ingen kommentarer

Hola! Et litt sent innlegg fra meg i dag, men pytt pytt. Sånn ere noen ganger :-) Idag har det skjedd svært lite, hadde en del vondt i hodet til morgen i dag. Men jeg fikk rompa mi opp fra sengen og tok en tur på butikken og handlet inn litt mat før jeg dro på treningssenteret. Det hjelper igrunn overraskende bra å løpe en økt for hodet. Var egentlig ganske støl etter gårsdagen styrke, men det går greit når musklene blir varmet opp litt. Jeg prøvde å få tatt litt bilder av treningssenteret, men det er ikke så flott og fint der altsåå. Og det lukter så innmari svette der, altså det er jo et treningssenter.. Men det får da være grenser, det lukter så ekstremt liksom.. Men men har jo ikke noe annet valg enn å godta det! 

Altså bildene mine blir bare feil vei når jeg legger dem ut, så blir ikke noe særlig bilder i dag. 


Det ble bakt potet til middag i dag, fått skikkelig smaken på det. Før likte jeg det ikke engang, eller jeg smakte vel ikke så mye på det heller. Det går i bakt potet og kylling fajitas egentlig, ikke så velig mye variasjon. Ikke for roomie sin del heller må jeg innrømme, så det blir mest kylling... Nå sitter jeg i sofaen og prøver å jobbe litt med skolearbeid, mens henri og roomie sitter å ser på serier :) 


Ingen kommentarer

Nå har roomie akkurat lagd cookies, og de ble kjempe gode. yum yum. Lukter sjokolade i hele leiligheten, men det er bare koselig. hihi. 

Var en tur på skolen i dag, hadde bare en lecture før jeg satt på bussen hjem til Harrow. Det ble en tur på treningssenteret igjen, flink jente. Idag ble det 8km på mølla og styrke på bena, så det er bra :) Det ble ikke så mye jobbing med fremføring i går, det må jeg ærlig si. Så i dag må jeg bare få se å få gjort litt. Tiden går så veldig fort nå egentlig, det er ikke mange ukene igjen med skole, altså det er jo så klart litt igjen. Men er 3 fremføringer og noen essay igjen så er jeg nesten ferdig med mitt 1 år i London.. Er kjempe rart, så skal jeg liksom tilbake til Norge i 4 nesten 5 mnd. Nei, jeg får nyte de siste mnd i London denne terminen. Planen til helgen er å dra på puben på fredag (Igjen), hvor vi da selvfølgelig skal til Christina og Stine først. Lørdag tenkte vi oss kanskje ut på movida med promotør.. Så får vi prøvd det også. 

Så ble det smoothie etter trening, yey! Den er super god (Strawberry & Banana smoothie)


Ingen kommentarer

Da var dagens treningsøkt unnagjort, det ble ca 1,4 mil i dag og er fornøyd med det :-) Noe jeg ikke er fornøyd med er at varmt vannet og varmen er borte igjen, så nå er det kaldt her og jeg får ikke dusjet. Supert... Skal prøve å ringe rouge agency sånn at det kan bli fikset. Blir så sint, fordi det blir så innmari kaldt her.. Men men sånn er det bare. 

Nå tenkte jeg å begynne på en fremføring vi skal ha om ikke så veldig lenge, så får vi se hvor mye jeg får gjort på det før jeg ikke gidder mer, hihi. Idag har det også vært kjempe fint vær, men nå begynner det å bli overskya igjen..Man kan si at været skifter ganske fort her altså, men hjemme har det visst snødd osv så skal vel egentlig ikke klage på vårværet :-) 

Brillefin


Ingen kommentarer

Jeg skrev jo at det skulle komme et innlegg senere med bilder fra når vi var i notting hill. Meg og roomie var på eventyr, og fløy rundt for å finne den blå døra og bokhandelen fra 'Notting Hill' filmen :-) 


Så var vi på et nytt shopping senter likeved der Henriette bor, det ligger i Shepherds Bush. Det heter Westfield og hadde kjempe masse butikker :-)


Ingen kommentarer

Nå har det vært to dager uten blogging, sorry for det. Lørdag lå jeg i sengen hele dagen med vondt i hodet egentlig, var å trene tidlig på morgen og så var det sengen resten av dagen. Sov for det meste og så litt på film, men det fikk jeg forsåvidt bare enda mer vondt i hodet av. Var ikke så mye spennende som skjedde den dagen. Søndag, altså i går.. Da stod vi opp også dro jeg og roomie inn til Piccadilly Circus og møtte henriette, vi spiste litt før vi gikk oss en tur rundt omkring der og i Leicester Square, jeg har vel egentlig aldri vært der, hvertfall ikke i Leicester Square. Vi var innom M&M og kjøpte litt sjokolade, yum :D Også var vi en tur i Chinatown, det føltes jo faktisk ut som om vi var i China en liten stund.. Hehe. Så tusla vi vel egentlig bare rundt, Thea dro til Christina mens meg og Henri ble. Vi spiste etterhvert på Pizza Hut før turen gikk videre til Odeon for å se på 'Les Misèrables' på kino.. Vi fikk ikke sett på den fredag, så da ble det søndag i stedet. Må virkelig si at det var en utrolig bra film, kanskje litt tung, men det synes jeg ikke gjorde noe.. Anbefaler den til alle som ikke har sett den enda :-)

Nå sitter jeg på biblioteket og skal gjøre ferdig et essay som skal leveres i morgen i Kriminologi, har allerede gjort en del så er ikke så mye igjen heldigvis :-) Så blåser det så innmari og det lager så lyd her på biblioteket, men får vel bare prøve å overse det. 

Noen bilder fra gårsdagen
Så kommer det et innlegg senere om hva vi gjorde på fredagen, vi var nemlig i notting hill. Men bildene er på Thea sitt kamera :-)


Én kommentar

I går fikk vi besøk av henripenri :-) Vi lagde baktpotet til middag og så på 90210, var en sykt kjip episode i går..men men.. Ble en tidlig kveld på meg også, var egentlig deilig! 

Idag stod jeg opp litt tidlig og kom meg avgårde på trening, finally! Har jo hatt både vondt i ryggen og vært støl i kroppen, men nå var det på tide å komme igang igjen. Det gikk forsåvidt greit, kjenner at jeg har litt vondt enda nederst på ryggen.. Men tror ikke det er noe krise. Planen i dag er å være med henribestis, først skal vi bort på westfield kjøpesenter som ligger likeved der henri bor, så skal vi ut og spise og på kino. Endelig skal vi se ' Les miserables', planen var å se den for lenge siden men vi kom aldri så langt. snakkess :-)


Én kommentar


Maria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits