Tjoho, det har vært dårlig med blogging på meg i det siste.. Jeg dro hjem fra London på mandag og dro rett opp på hytta i Uvdal, det var så utrolig deilig å få kommet opp dit i noen dager, gått på ski og vært ute i det fine været. Det var helt topp, er vel år og dag siden sist jeg gikk på ski også. Det blir nok ikke noe blogging på meg før jeg er tilbake i London om en drøy ukes tid :-) Her hjemme skjer det ikke så mye spennende, jeg slapper av og koser meg. 


Ingen kommentarer

På mandag var roomie, bestis og jeg på eventyr igjen :-) Det var dårlig vær, med regn og vind, så vi dro til Westfield i Stratford - som er et giga stort kjøpesenter. Egentlig ikke noe sjakktrekk for lommeboka mi for så si det slik men, jeg handlet ikke så mye. Det ble noen topper og gensere som jeg absolutt trengte altså. MEN før vi dro på Westfield, så var vi i queensway hvor vi spiste frozen yoghurt på 'Yogland'. Jeg synes egentlig frozen yoghurt smaker litt rart, men på yogland så er det selvbetjening og flere smaker og mer topping. Så jeg valgte meg pina colada som var den ene smaken på yoghurten, så ble det noe sitron sorbe og en annen som jeg ikke helt husker akkurat nå. Så valgte jeg masse godt som topping. Det var egentlig veldig godt, tok kanskje litt i det meste laget men. Men er gøy å prøve litt nye ting innimellom :-)

Ingen kommentarer

Som jeg nevnte i forrige innlegg så spiste vi på ed's easy diner på søndag, eller rettere sagt vi spiste dessert der. Det er et kjempe skjønt sted, skikkelig retro og koselig. Jeg bestilte pancake stack, fordi jeg hadde så lyst til å prøve det for engang skyld, og det var veldig godt egentlig.. Men det var utrolig kvalmende også, kan bli litt for mye av det gode også. Henri bestilte milkshake og den var rågod, den må jeg kjøpe ved en senere anledning. 
Én kommentar

På søndag var det St.Patricks day som de feirer for full guffe her i London. Det var kjempe gøy, føltes nesten ut som 17. mai. Vi dro til Trafalgar Square hvor det var parade, eller folk gikk i tog hvor de hadde kledd seg ut og spilte i korps og det som var. Videre gikk vi egentlig bare rundt og surra, vi prøvde å finne en pub som vi kunne sette oss ned på, men altså det var stapp fullt overalt. Alle gikk jo rundt å drakk og var fulle i 3-4 tiden på dagen, var skikkelig stemning med både sang og dans rundt i gatene. Til slutt møtte vi Elin som var en tur i London, så etter mye om og men fant vi endelig et bord på en pub hvor vi fikk tatt oss en øl. Ikke så veldig mye senere dro vi på Ed´s diner, som jeg kommer tilbake til senere. Det regnet forsåvidt hele dagen, men vi var i godt humør for det vi :-) Ingen kommentarer

Tenkte jeg skulle skrive litt om musikalen vi var på. Vi var jo nemlig på 'The lion king' på onsdag, som Henri tok oss med på :-) Det var min første musikal her i London, og det var awesome. Masse gode effekter, de var flinke til å synge og det var underholdene. Så det må jeg virkelig si, det var veldig morsomt å være på musikal. Regner med det blir fler etterhvert. Vil veldig gjerne på mamma mia og we will rock you. Så det skal jeg nok få til, skal jo tross alt bo her i muligens 3 år til :) 

Idag regner det og roomie er i Sverige. Kjeder meg litt nå, men ser på film og slapper av. Skal jobbe litt med essay osv senere, men akkurat nå er litt kvalm og slapp så det får vente litt til. På søndag er det jo st. patricks day og da skal vi til Trafalgar square hvor det er marked, parade og feiring :-) Det blir bra, forhåpentligvis litt bedre vær enn det er akkurat nå. Er så innmari kjedelig når det regner og blåser som det gjør akkurat i dag. 
Ingen kommentarer

Hola amigos! Nå sitter jeg med pc på fanget og venter på å dra på skolen for å jobbe med neste essay, så da tenkte jeg det passet seg fint med et blogg innlegg. Helgen var ålreit med bursdagsparty hos Christina og greier. Hun hadde lagd utrolig gode cupcakes altså, det må jeg bare nevne. Sykt lyst på dem nå as we speak. Søndagen gikk til å slappe av og dominos pizza som surra med bestillingen min så pizzaen kom 2 timer for sent, så det var jo bare good times. Men men, sånn er'e noen ganger gitt. 

Gårsdagen gikk til jobbing med fremføring, før vi skulle ha fremføring.. Hehe, jeg hadde sendt mail til læreren tidligere for å spørre om vi kunne være først og det kunne vi. Jeg synes det er like greit å bare ha den først, tilfelle vi hadde gjort feil så kunne vi drite oss ut først liksom... Fremføringen gikk egentlig veldig bra, læreren skrøyt egentlig bare av oss. De neste som hadde fremføring fikk bare pepper og kritikk, så det var utrolig deilig å ha vært først da altså.. Følte meg fri etterpå, det var 3 og siste fremføring - hurra. Nå er det vel bare sånn 5 essay igjen, men det skal nok gå fint. Det er nesten ikke noe undervisning igjen heller, er de to ukene nå så er jeg stortsett ferdig med undervisning. Det er så sykt rart å tenke på egentlig, at nå er snart 1 året mitt over.. Men glad det er har gått så bra, fordi jeg var jo ganske usikker før jeg dro hit. Men har en følelse av at det blir en hel del vanskeligere neste år, men det burde det vel egentlig bli.. Skal nok klare det også :-) 

Nå har jo foresten Paradise Hotell begynt å greier, så meg og roomie satt klare i går for å se på dette. Det er jo så ekstremt underholdene at dette blir noe å se frem til hver dag, haha. 

Fra bursdagen på lørdagIngen kommentarer

Tjohei! Nå har jeg akkurat ryddet og gjort klar til min kjære bestis kommer på besøk i helgen :-) På onsdag var vi på kino 'safe haven' å herre min hatt så fin film da, den var kjempe bra og litt skummelt. Anbefaler alle å se den. I går var det en tur på skolen hvor vi jobbet litt med den siste fremføringen som vi skal ha til mandag, og så ble det en treningsøkt gitt. I dag har jeg fått sovet lenge og nå sitter jeg med psykologi boken og forbereder meg litt til neste essay som skal leveres. 

Planen i dag er vel egentlig å dra på kino igjen, er jo så ålreit. Er så mange nye filmer som kommer nå om dagen også, idag har vi vel ikke helt bestemt oss hvem film det blir. Men det finner vi nok ut av etterhvert. OG i morgen skal vi i bursdag til Christina hvor vi etterhvert skal ut i sentrum med promotør, satser på en bra kveld med god stemning. 

Prøvde noe nytt når vi var på kino sist, den var egentlig veldig god. Tango ice blast tror jeg det het. Ligner litt på slush. 


3 kommentarer

Da er jeg tilbake i London etter noen dager hjemme, det var veldig deilig å ha noen dager hjemme nå før siste innspurt på skolen :-) Men fy fader flyturen tilbake til London var helt forferdelig, tror det var en klasse som skulle på tur til London eller noe rundt 11 års alderen..De bråkte, sang og holdt jo aldri kjeft. Jeg ble så forbanna jeg altså, verste flyturen jeg har vært med på i såfall. Men men

Dagen i går gikk til skole stortsett hele dagen, var hjemme halv 8 på kvelden og da var det rett til skolearbeid i og med at jeg har hatt fremføring i dag. Fremføringen gikk overraskende bra egentlig, den første var jo helt forferdelig. Var jo så nervøs, men i dag gikk det mye bedre. Hadde fremføring om White Collar Crime, som er et veldig interessant tema også egentlig. Så det er jeg fornøyd med :) Etter det dro jeg bare hjem å sov litt, var oppe kl 6 til morgen i dag. Så dro meg og roomie på noen ærender i byen og dro å handlet inn litt middag og sånt fordi det rakk jeg ikke i går. 

Nu farer det av sted til treningssenteret, har vært noen dager uten nå så blir deilig å komme inn i rutine igjen. Selv om sant skal sies, frister ikke sånn veldig akkurat nå i dette øyeblikk. Men latskapen skal ikke bestemme i dag, så da blir det en økt der før jeg drar hjem igjen og slapper av :)

Villa og KK på flyet


Ingen kommentarer


Maria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits