Her skjer det fortsatt veldig lite egentlig. Idag var det skyfri himmel og sol, så da tenkte jeg at jeg fikk gå meg en tur. Det endte med at jeg gikk meg vill, men fant ut hvor jeg var til slutt. Det ble en 4 timers tur rundt omkring i området vårt, og det var veldig deilig... Kunne gå i t-skjorte fordi det var veldig varmt :-) I går var vi på biblioteket hele dagen, før vi dro hjem og så på idol! Planen for i kveld er vel bare å slappe av å se på senkveld. Satser på mer fint vær fremover. 


Ingen kommentarer

SOL

Gårsdagen gikk til å slappe av å ta meg en tur ut. Det var plutselig fint vær i går, så det var super deilig. Her om søndagen var det jo 17 grader på et tidspunkt - norsk sommer det! Idag er det også fint vær, men har hatt litt vondt i hodet så har ligget i sengen, men nå er det straks ut for å spise med henribestis og roomie :-) Det blir koselig. 

Fra lørdagen


2 kommentarer

Jeg kom tilbake til London på onsdag, men siden det har vi hatt besøk og det har stortsett gått i ett her. Kjære søte Thea har vært på besøk, og vi har kost oss masse. På torsdag dro vi inn til sentrum og kikket litt, før vi tok turen hjem og videre til yates senere på kvelden. Fredagen gikk til shopping på westfield shopping senter + at vi var innom yogland igjen og spiste frozen yoghurt. Nå hadde til og med fått inn nye smaker, yum :-) Senere på fredagen dro vi ut på byen, denne gangen dro vi på 'Cirque Du Soir' som var et relativt ålreit utested, vi brukte bare en evighet på å finne frem. Lørdagen gikk til litt sightseeing i regnværet før vi dro slitne hjem og tok en tidlig kveld. Nå er leiligheten ganske tom igjen, vi var jo 4 stk her fra onsdag kveld til idag. Men har vært veldig ålreit med besøk :-) Henribestis har også sovet her disse dagene. 

Planen fremover nå er vel egentlig bare å få gjort ferdig det jeg skal før vi reiser hjem for sommeren. Tenk at det snart har gått et skoleår allerede, det har gått så utrolig fort. Men det er litt deilig også :-) Nå er det ca 2 og en halv uke så er jeg hjemme for sommeren :) 


Ingen kommentarer


Maria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits