Tjoho, til dere som leser bloggen min. Unnskyld for dårlig oppdatering, men på torsdag dro jeg hjem til Norge, wee! Så har liksom ikke fått blogget noe, er hjemme til 2 desember før jeg drar tilbake igjen. Det var rett og slett fordi jeg hadde litt fri denne uken og hadde mulighet til å dra hjem, det er tross alt 2 mnd siden jeg har vært hjemme. Det var super deilig å få komme hjem til mamma sin mat og tv og kos. Jeg skal jobbe en del med essayet denne uken også, slik at det er ferdig til jeg kommer ned til London igjen. Jeg forstår jo ingenting av det, så dette kan bli spennende. Det blir nok ikke noe særlig oppdateringer før jeg er tilbake i London igjen. :-) 


Ingen kommentarer

Har ikke spesielt mye å fortelle nå om dagen egentlig, det skjer ikke store greiene her. Først tenker man kanskje at wow hun bor i london, sykt mye å finne på. Ja det er mye å finne på, men det er her jeg bor og går på skole.. Så dette blir jo min hverdag, akkurat som hjemme bare med andre omgivelser. Så er man også student riktignok - og pengene rekker ikke alltid til, mye jeg kunne tenkt meg og gjøre som jeg heller får vente litt med. Nå om dagen er jeg litt tung i hodet og frustrert over essayet i kriminologi, frustert over at det er så vanskelig. Noe som er høl i hodet er at vi får ikke igjen det første vi har levert før vi skal levere det andre.. Da ble jeg litt sint, fordi da får vi jo ikke sett hva vi gjør feil?! Men men, sånn er det nå bare. Forhåpentligvis strøyk jeg ikke på første.. 1.året skal liksom være enkelt, men synes likevel vi har mye og gjøre og at det ikke er fullt så enkelt. Jeg er veldig fornøyd med valget, fordi jeg vet at alt er vanskelig på sin måte og dette jeg har er interessant. Men er redd for at jeg ikke skal klare det, at det skal bli for mye. Jeg regner med at det hjelper etter dette året, da har jeg forhåpentligvis blitt bedre i engelsk og bedre i å skrive essay. Så målet er å komme seg igjennom dette 1.året hvertfall. 

Nå skal jeg spise pølser, yum. Siden jeg var så heldig å få det med av mamma av conrad når de kom så har jeg pølser til middag nå om dagen. Hihi!! Også har jeg begynt på en ny serie daa, White Collar! Har jo sett alt av de jeg seriene jeg holder på å se nå for tiden, så måtte starte på noe nytt. White Collar er jo super bra, minner litt om suits og det er bra. Anbefaler den serien veldig for de som ikke har sett den. 


3 kommentarer

Nå sitter jeg her igjen da... På 'silent study area' og koser meg, not. Jeg er litt frustrert fordi essaya er så vanskelig. Jeg kan vel si meg ferdig med psykologi essayet, men er ikke særlig fornøyd egentlig. Er så himla vanskelig å få det bra synes jeg. Jeg er i gang med nr 2 på kriminologi og sliter en del, her skal vi svare på 3 spørsmål, 500 ord på hvert spørsmål. Jeg skal bli ferdig til torsdag, men ser litt mørkt ut. Men jeg gir ikke opp selvfølgelig. I morgen tror jeg at jeg får igjen det 1. essayet i kriminologi - kan ikke akkurat si jeg gleder meg. Idag blir det nok bare skolearbeid på meg tenker jeg.. 


Én kommentar

Ingen kommentarer

Mamma og Conrad kom på torsdag, var kjempe hyggelig å se dem igjen. Vi dro ut og spiste i Harrow og kikket litt rundt i byen. I går dro vi og så på skolen min før vi dro til sentrum. Jeg fikk ikke shoppa noe, er jo riktignok blakk likevel så kanskje like greit. Været var greit i går, noen dråper men ellers bra. Jeg kjente jeg ble skikkelig sliten av å tusle rundt i oxford street igjen, lenge siden jeg har vært der nå. Er så mye folk og stress, men litt koselig også på kveldtid å se alle julelysene. Planen idag er å dra en tur til camden town på markedet og etter det får vi se hva vi har lyst til, det ser ut som om det blir litt regn i dag faktisk.. Men men.. Det er det ingenting å få gjort noe med. 

Thea har jo dratt hjem til Sandefjord, misunner hun veldig. Så da blir jeg her en uke alene, men litt deilig for da får jeg gjort skolearbeid og bare fokusert på det. Har et essay jeg skal gjøre ferdig til uken nemlig. 

Så var jeg så heldig og få litt mat hjemmefra, jippi. 


Ingen kommentarer

Akkurat nå sitter jeg på 'silent study area' igjen og prøver å gjøre ferdig psykologi essayet mitt, jeg kjenner at jeg ikke helt klarer å konsentrere meg. Jeg sitter å leser masse blogger og driver med helt andre ting enn det jeg egentlig skal. Off.. Men jeg har heldigvis ikke så mye igjen, men likevel så står jeg helt fast. Været i dag er veldig kjedelig som også gjør meg litt deprimert her jeg sitter, tåke og kaldt ute. Men slutt på klagina nå er det bare ett par timer med skolearbeid før jeg drar til harrow igjen etterpå for å møte mamma og conrad, wee!! Det blir koselig.

Dette er ikke nå, men fra når vi var på aquarium et par uker tilbake


Én kommentar

Fikk ikke blogget noe i går, eller orket heter det vel. Jeg var syk, kvalm, sliten og vondt i hodet.. Jeg lå egentlig bare i senga hele dagen, ikke mye spennende som skjedde for å si det slik. Idag var formen bedre og det var supert, er så kjedelig å være kvalm. Hadde en ganske så kort dag på skolen før jeg dro hjem og slappet av litt. Senere dro meg og roomie til 'regent street' hvor vi så på julelys tenning, åå det var så koselig.. Det var til og med raketter, hurra. Jeg har vel egentlig fått nok av raketter om jeg kan være ærlig. Det smeller utenfor hos oss hele dagen og har gjort det i en ukes tid, hvertfall.. Men er litt koselig når man får sett det og ikke bare hører det smeller hele tiden. Det var en del som opptro, men vi hørte veldig lite da vi stod litt langt unna. Men koselig var det likevel, kjenner jeg har skikkelig julestemning. Har jo allerede sett på hjemme alene filmene, så har vel tjuvstartet litt på julen. Når vi kom hjem fra julelys teninnga så var planen å lage kanel snurrer, men de hadde ikke bolledeig på tesco så vi tok bussen til den store tesco - men de hadde ikke bolledeig der heller.. Arg. Det ble cola zero og pepperkake i stedet, ikke det at den pepperkaka var så innmari god at det gjorde noe men. Det får bli boller en annen gang :-) Nå ligger jeg bare å slapper av og lurer på hvem serie jeg skal se på, føler jeg har sett alt av serier som er.. Når jeg tenker meg om så har jeg vel kanskje en epsiode av the mentalist som jeg ikke har sett enda. I morgen er det bare en time på skolen, men så tenkte jeg å få gjort ferdig psykologi essayet i morgen så blir vel litt skolearbeid ut over kvelden. Torsdag kommer jo mamma og Conrad, jippi gleder meg så. Det er faktisk 2 mnd siden jeg har sett dem, så det blir bra.

Her har vi julelysene i byen vår Harrow da, de er jo litt søte de også!


Én kommentar

Idag dro vi en kort tur på tesco og fikk handlet litt, jeg fant ut at jeg hadde en del middag hjemme så trengte ikke handle noe særlig. Litt senere dro jeg på middag til Bente som er min farfars kusine som bor her i London. Jeg har da aldri møtt henne før, men kjempe koselig å bli invitert på middag. Jeg var selvfølgelig litt nervøs, hadde jo aldri møtt hun og hennes sønner før. Men det var super ålreit, kjempe god mat og kjempe godt selskap. Synes det er veldig greit å vite at jeg har familie her - tilfelle noe skulle skje for eksempel. Så håper det blir flere søndagsmiddager slik som i dag. Jeg var også så heldig å få en billett av Bente til 'Crique Du Solei' som jeg da skal på 26. januar - jippii! 

Today - Idag var det sol og greier her!!  


Én kommentar

Fredagen var vi hos Christina og Stine og koste oss med taco - synes det er så flott at vi kan spise middag sammen en gang i uken. Vi satt for det meste og skravla, også så vi selvfølgelig på senkveld igjen. Åå, er så herlig med fredager når vi får sett på senkveld. Videre så vi vel litt på x-factor og bare slappet av. Kjøttdeigen denne gangen var ikke særlig god, føler liksom man smaker dyret, haha høres ikke veldig bra ut.. But you see my point. Lørdag ble skoledag. Det var deilig å få jobbet litt med skolearbeid - og jeg ble faktisk nesten ferdig med psykologi essayet som er super dupert. Føles så bra å være så langt på vei lenge før innlevering. Thea, Stine og Christina var i hampstead, men jeg ble hjemme i stedet. Det er deilig å være alene litt innimellom. 


Ingen kommentarerThe Sheppard Library - Biblioteket vårt


Ingen kommentarer

I skrivende stund sitter jeg på biblioteket, flink jente! Skal prøve å få gjort unna litt psykologi før vi tar turen til Christina og Stine. Foreløpig har jeg tatt med meg 5 bøker som jeg skal lese, så får håpe jeg får litt stoff der i fra. Tenkte å legge ut et innlegg senere med litt bilder av skolen/biblioteket så dere kan få se litt ordentlig. Men nå får jeg konsentrere meg om skolearbeid i stedet for blogging, vi snakes..


Én kommentar

Da var det endelig helg igjen, hurra. Har akkurat kommet hjem fra skolen og elsker klassen min, hehe. Vi hadde sosiologi i dag og hadde grupper, alle er så morsomme. Det eneste som er kjipt er at engelsken ikke faller helt naturlig enda så er ikke like lett å hoppe inn hver gang man har noe å si. Alt høres så mye bedre ut inn i hodet mitt liksom, men er ikke alltid det blir like bra når det kommer ut. Idag har det ikke regnet, ojoj.. Det regner jo her omtrent hver eneste dag, hvertfall litt. Planen var å sitte på biblioteket etter skolen, men begynte å få vondt i hodet så satt meg på bussen hjem istedet. Nå er jeg i gang å lage middag; poteter, kokte gulrøtter og fisk. Jeg har blitt veldig flink til å spise både poteter og grønnsaker, klapp på skuldra. I morgen skal vi på tacofredag hos Stine og Christina hvor vi også skal se på 'Senkveld'.. Åh, elsker senkveld.. Før vi drar dit tenkte jeg å dedikere dagen til skolearbeid, må som sagt få gjort ferdig psykologi essayet som jeg ikke har kommet så veldig langt på enda! 

8 kommentarer

Jeg er i julemodus allerede.. vet det er tidlig enda, men julen er så koselig og den beste tiden på året spørr du meg. Jeg er veldig glad i sommer, men jeg liker høst/vinter bedre faktisk. Nå skal jeg være her i London en uke alene før jeg drar hjem til jul så det blir litt kjipt, men jeg får se på julefilmer og kose meg likevel. Jeg har startet allerede med julefilmer, elsker alene hjemme!! Og vet dere hva.. Vi skal ha juleverksted hos Christina og Stine 1. desember, jippii!!Én kommentar

Follow me on bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer

19 år fra Sandefjord

Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London. Jeg går første året og blogger om livet mitt her

 

4 kommentarer

Idag hadde jeg kun en time på skolen før jeg satt litt på biblioteket og så dro hjem. Idag ble det svenske kjøttboller på rundstykke til lunsj - supert at de selger det på butikken her! Ellers har jeg vel egentlig bare sittet foran pc og styra med psykologi. Jeg har gjort en del allerede, skrevet en outline av hva jeg skal gjøre og funnet stoff. Nå er det jo faktisk snart helg igjen, har en dag til på skolen. Synes det var i går jeg sist sa det var helg.. Det går så utrolig fort, men det er deilig! 

   


Ingen kommentarer


Maria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits