Finally, i går ble jeg ferdig med psykologi essayet som skal leveres neste uke! Jippi, endelig ferdig med noe lenge før det skal leveres inn. Har fortsatt ett til som skal leveres neste uke, men da har jeg jo god til å gjøre det ferdig. Idag har det ikke skjedd så mye, ikke i går heller for den saks skyld.. Blir stortsett det samme hver dag (nesten) - Sånn går no dagan, som roomie ville sagt. Jeg begynte å bli syk i går, men er litt bedre nå så satser på at det forsvinner straks :-) Nå har jeg funnet ut at det var lite som skjer neste uke, så jeg kommer hjem for julen nå til fredag i stedet!! Er ikke noe vits i å sitte her å sture i en uke når det ikke er nødvendig. Så det blir deilig. Er jo ikke lenge siden jeg var hjemme, men det blir ålreit uansett. Få en liten pause fra skolen, før det starter igjen i januar. I skrivende stund sitter jeg bare her i morgenkåpa og håndkle på hodet, tenkte kanskje jeg snart skulle ta kvelden egentlig. 

Ingen kommentarer

Idag kom vi oss endelig på biblioteket, flinke jenter! Vi fant masse bøker til essay nr 2 i psykologi som handler om 'child development' som er et ganske interessant tema (heldigvis). Vi ble vel sittende noen timer og fikk skrevet en del notater. Til kvelds ble det taco for meg, jeg glemmer jo egentlig at den kjøttdeigen ikke er så veldig god.. Men ble fort minnet på det igjen. Ukult. Jeg får jo høre at det snør så mye hjemme, og det er ikke noe ålreit for her er det ikke et snøfnugg på bakken engang - ikke særlig til julestemning spør du meg. Men nå er det bare to uker til jeg kommer hjem igjen da, så får vi håpe det er noe snø igjen hjemme som det sikkert er. Det eneste jeg er redd for da er om det har kommet snø her slik at flyene ikke flyr til Norge, fordi da blir jeg ordentlig sint..Tenk å feire julaften her i London alene da.. Det må jo være det mest sturselige som kan skje. Så vi får krysse fingrene for at det ikke skjer. Nå er det natta for meg, for i morgen starter en ny uke med skole :-)

Her er det noen bilder fra torsdag/fredag hvor vi hadde besøk av Hedda og Henriette 
Én kommentar

Igår feiret vi da bursdagsbarnet på yates (igjen). Det var masse folk og veldig morsomt. Alt i alt ble det en vellykka kveld. Dagen i dag har vel egentlig gått til senga bare, deilig å ha en slappe av dag. I morgen tenker vi å dra på biblioteket slik at vi får startet på de neste essayene. Nå er det bare to uker til jeg skal hjem til jul, og har da to essay som skal leveres før den tid - bare å komme igang. 

Men, som sagt tidligere så skulle jeg legge ut litt bilder fra 'The Making Of Harry Potter'. Det var veldig ålreit å få dratt på det, jeg er jo veldig glad i Harry Potter filmene. Så når man faktisk kunne dra å se hvordan dette ble til og på ting som ble brukt filmene så var jo det bare supert. Først når vi kom dit så fikk vi se en film om starten på alt dette, videre så fikk vi gå inn i 'The Great Hall' og fikk se hvordan det var der på ordentlig. Man tok touren selv, så vi fikk gå i vårt eget tempo å se på alt. Man så flere av rommene som ble brukt til forskjellig scener, man fikk også se ting som kostymer, rekvesitter og flere av dyrene. Alt i alt var dette verdt alle pengene, dette kostet 28 pund.. Det er ikke veldig mye for å si det sånn. 


Ingen kommentarer

Heihei igjen... Ops, har ikke vært særlig flink til å blogge nå! Jeg kom hjem fra Norge sist søndag, og dagene etter det har det skjedd litt av hvert så har ikke rukket å blogge. Jeg jobbet en del med essayet i starten av uken før jeg fant ut at det ble en ukes utsettelse på det. Men likevel, deilig å være ferdig. På tirsdag kom Thea og Christina hjem fra skolen, også ringte det på døra.. Og her ringer det sjeldent på døra, hvem er det som skal komme hit liksom? Stortsett reklame osv.. Så jeg tok med meg Christina ned siden jeg blir jo alltid litt små stressa, men fy fader.. Der stod jo Henriette, hun kom på overraskelses besøk til meg. Jeg ble jo så sjokkert og satt ut at jeg bare ble stående å glo, stakkar Henriette..haha. Jeg ble veldig glad da, selfvølgelig. På onsdag kom Hedda til oss, men det var jeg klar over da. Det var super ålreit å se hun igjen, fordi har ikke sett hun på veldig lenge. Onsdag ble brukt i oxford street hvor vi gikk rundt og shoppa - vindushoppa i mitt tilfelle. 

Torsdag dro vi på 'The making of Harry Potter', det skal jeg skrive ett innlegg om senere :-) Senere dro vi på 'Yates' som er en pub her i London, der var det karaoke kveld og greier. Det var sykt morsomt å høre på alle de som sang og dansa, vi var nok litt for pyser til å komme oss opp å synge. Men hadde nok vært veldig morsomt om vi hadde gjort det. Men da har vi hvertfall funnet ut at det er et ålreit sted å dra. Idag har vi vært en tur på skolen for å vise bort den, før vi dro videre til Brent Cross Shopping Centre. Vi ble gående rundt i ett par timer før vi tok bussen hjem.. Men fy fader det var jo rush-tid, så vi satt vel på bussen i to timer tenker jeg! Planen i dag er å dra ut en tur her i Harrow igjen, fordi vi orker rett og slett ikke å dra noe lengre. Henriette har bursdag i morgen så da tenkte vi å feire hun i kveld etter kl 12 :-) 


Ingen kommentarer


Maria Fasmer, 20 år. Jeg studerer kriminologi med psykologi ved Middlesex University i London og blogger om livet mitt her. Maria_fasmer@hotmail.comKategorier

hits